Skedsmo Skiklubb

Postboks 179 Skedsmokorset 2021 -

Nettbutikk for bestilling av klubbtøy er nå åpen.

Postet av Skedsmo Skiklubb den 7. Sep 2019

Nettsiden for betilling av klubbklær er nå åpen og dere kan nå bestille klær frem til 13/10-2019 kl 23.59 det vil da bli utlevering av klær før Jul.

Det vil bli nye muligheter for bestilling av klær etter nyttår men da med utlevering mot våren.

Prøvekveld blir den 10/10 fra kl 17.30 i sambruksalen tæruddalen skole.

Nettbutikken

Påmelding for ny sesong 2019-2020 er åpnet

Postet av Skedsmo Skiklubb den 10. Aug 2019

Påmelding for sesongen 2019/2020 er ny åpen, bare å følge linken.

Første trening er Torsdag 22 August, oppmøte for alle ved Skedsmo skiklubb teltet kl 18.00 dette finner du på oversiden av Tærudhallen.

Hvis du er usikker på om dette er noe for ditt barn kom å prøv før du melder på, allidrett for de minste, multisport og langrenn for de litt eldre.

Alle som melder seg på vil bli lagt til sin egen gruppes Spond og lukkende Facebook sider. Men husk å bruke vår nettside www.skedsmoskiklubb.no og følg skiklubben på facebook for info.

Kom og bli med, her er det plass til alle, ingen reservebenk eller laguttak, for her lever bare gøy og idrettsglede.

Link til påmelding 4 år tom 8.kl: Påmelding

Link til påmelding ungdomsgruppa: Påmelding ungdomsgruppa

Skedsmo skiklubb har nye web-sider!

Postet av Skedsmo Skiklubb den 17. Mar 2019

Velkommen til nye nettsider for Skedsmo skiklubb!

Nettsidene på adressen www.skedsmoskiklubb.no skal være vår landingsside med informasjon om klubben og aktiviteter. Sidene er fortsatt under utvikling. Kom gjerne med synspunkter, sendes til post@skedsmoskiklubb.no

Jevnlige oppdateringer med nyheter vil skje på klubbens Facebook-side. Følg oss på Facebook!

(Foto: Lillestrømbanken)

30 ungdommer på startstreken på Ungdomsbirken

Postet av Skedsmo Skiklubb den 13. Mar 2019

30 ungdommer fra Skedsmo skiklubb stilte på startstreken på årets ungdomsbirken. Veldig bra!

Tusen takk til fantastiske løypekjørere!

Postet av Skedsmo Skiklubb den 13. Mar 2019

Løypekjørerne i Skedsmo skiklubb legger ned utrolig mange timer for å lage flotte løyper for oss. Tusen takk!